Hent og installer Kaspersky Password Manager

Udvid alle | Skjul alle

Du kan hente Kaspersky Password Manager fra My Kaspersky eller fra Kasperskys websted.

Hent Kaspersky Password Manager til computeren

Hvis du bruger et eller flere af Kaspersky-programmerne til private, vil det muligvis bede dig om at installere Kaspersky Password Manager. Hvis du accepterer, vil installationsfilen for Kaspersky Password Manager blive downloadet og køre automatisk.

Installér Kaspersky Password Manager på computeren

Hvis din installationsfil hedder kpm_local.exe, kan du installere den engelske version af Kaspersky Password Manager i lydløs tilstand fra kommandoprompten.

Inden du installerer programmet, skal du åbne slutbrugerlicensaftalen og læse den omhyggeligt.

Installer Kaspersky Password Manager i automatisk tilstand fra kommandoprompten

Under opdatering kan nogle Kaspersky-programmer til private også installere Kaspersky Password Manager i lydløs tilstand. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.